Zakelijk

Van productief vergaderen tot ontspannen dineren

Of u nou bijzonder wilt vergaderen of zakelijks iets te vieren heeft, wij verzorgen het voor u. We halen zoveel mogelijk uit uw budget door u te adviseren en flexibel te plannen. U kunt de gehele dag en avond terecht in de verschillende ruimtes van de Spiegeltent.

Een bedrijfsfeest of bijeenkomst op maat​

U wilt graag dat uw medewerkers of collega's goed worden verzorgd. Of het een vergadering, feest, congres of andere gelegenheid betreft; bij De Spiegeltent bent u aan het juiste adres. Wij bieden diverse arrangementen afgestemd op uw wensen en budget. Tevens denken wij graag met u mee. Tot in de puntjes verzorgd! 

Centrale ligging
De locatie aan de Turfmarkt in Gouda maakt de Spiegeltent gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer en op enkele minuten loopafstand. Gouda zelf ligt zeer centraal tussen Rotterdam (20 min), Den Haag (20 min), Utrecht (30 min) en Amsterdam (60 min).

Bekijk de bereikbaarheid

Audio/video-faciliteiten
De Spiegeltent is uitgerust met de modernste licht-, geluid- en audiovisuele faciliteiten (volgspot, internet, beamer/projector, audio, en meer) en geeft hiermee ook de mogelijkheid om zowel presentaties als ‘live’ optredens en ‘shows’ via een groot scherm te laten zien.

Neem gerust contact met ons op voor alle vrijblijvende mogelijkheden.