Trouwen

Een unieke trouwerij, bruiloft of huwelijksfeest.

Al ruim dertig jaar kunt u bij De Spiegeltent terecht voor een volledig verzorgde bruiloft. En wij zorgen elke keer voor maatwerk. Trouwen in De Spiegeltent kan in verschillende vormen. Van een complete dag met trouwplechtigheid, receptie, diner en feest tot een korte ceremonie. Voor welke invulling jullie ook kiezen, wij zorgen voor een onvergetelijke dag.
En wist u dat u het ja-woord kunt geven in de Spiegeltent? Wij zijn sinds april 2004 een officiële trouwlocatie van de gemeente Gouda!

Huwelijksbootjes en gelakte vloeren

Wie deze fraaie muziek- en danssalon die de sfeer van hout, was, spiegels en blanke lak ademt betreedt, zal zich dit ook onmiddellijk kunnen voorstellen. Zo ideaal is deze entourage, die geschikt is voor het voltrekken van huwelijken tot 200 personen. De Spiegeltent is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

En, u kunt bij ons ook aankomen in een huwelijksbootje. Door de ligging aan de Turfmarkt in het centrum kunt u voor de deur aanmeren.

​De dagen dat u in de Spiegeltent kunt trouwen zijn:

Maandag - donderdag tussen 11.00 en 16.00 uur. Prijs € 250,00.
Vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur. Prijs € 350,00.
Zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur. Prijs € 450,00.

Genoemde prijzen zijn exclusief de gemeentelijke leges.

Standaard geldt dan een maximum tijd van een uur. Arrangementen zijn uiteraard mogelijk. Ook kan in overleg tijdens een trouwfeest het huwelijk voltrokken worden. Voor een trouwafspraak kunt u contact opnemen met De Spiegeltent.


Neem gerust contact met ons op voor alle vrijblijvende mogelijkheden.