Feesten

Iets te vieren?


Een diner met live muziek, of toch een themafeest?
Hierbij hoeft het niet te gaan om uitsluitend de keuze als locatie van de Spiegeltent en het vaststellen van het menu, maar kunnen wij voor u het gehele evenement organiseren. Door onze jarenlange ervaring maken wij er iedere dag één van om nooit te vergeten. Maatwerk en perfectie zijn hierbij de sleutelwoorden.

Warme en koude buffetten

Natuurlijk heeft de Spiegeltent tal van uitgewerkte suggesties voor warme en koude buffetten, diners, soupers en borrelgarnituren. Toch is ons streven erop gericht steeds weer originele suggesties te bedenken en uit te voeren. Juist daarom denken wij graag mee om in overleg een mooi en verrassend diner samen te stellen.

Kleine gezelschappen

Nieuw is de mogelijkheid met een klein gezelschap (vanaf 20 personen) gebruik te maken van de unieke locatie van De Spiegeltent. Voor wie een bijzonder etentje wilt geven ter ere van bijvoorbeeld een jubileum zijn er diverse mogelijkheden waar wij u graag meer over vertellen. Uw diner wordt zo een spannende gebeurtenis in een omgeving met allure.

Het Voorhuis, de eerste "zaal" bij binnenkomst is uitermate geschikt voor kleinere groepen of voor de ontvangst met bijvoorbeeld een feestelijke welkomst cocktail of glas met bubbels.

Neem gerust contact met ons op voor alle vrijblijvende mogelijkheden.